Film

Am realizat astazi inregistrarea ceruta de individul despre care povesteam in posturile anterioare. “Evenimentul” a avut loc intr-o camera a unei pensiuni dintr-unul din orasele vecine. Totul a iesit conform indicatiilor. Nu mi se vede chipul in niciunul dintre cadre.

Doamna in cauza apare insa in toata splendoarea. Chiar mai mult decat ar fi fost necesar. Poate e din cauza ca duminica dimineata am intalnit-o si i-am spus totul. Totul – de la cap la coada. La inceput a fost foarte socata, apoi s-a resemnat (mai repede decat ma asteptam sa se intample asta). Eu n-am facut decat sa-i expun problema. Ea a fost insa cea care a insistat sa mergem pana la capat. Pentru ca sotul ei sa obtina ceea ce vrea. Asadar, n-am mai stat pe ganduri. Si nu spun asta ca sa fiu absolvit de o oarecare vina.

Ne-am revazut astazi si – fara alte lamuriri – am trecut direct la fapte. A jucat rolul amantei pasionale cu o acuratete care m-a uimit. Mi-a cerut chiar sa fiu atent la reglajul camerei video – pentru ca dorea ca si sunetele (respectiv – gemetele) sa se auda foarte clar. Impresia mea era ca doreste efectiv sa-i faca in ciuda sotului. E drept… individul are ce vedea (daca decide sa urmareasca toata inregistrarea).

Vreme de aproximativ o ora i-am facut pe plac fara nici o obiectie. Am re-asezat aparatul (din acelasi motiv – ca sa nu mi se vada chipul) de fiecare data cand am schimbat pozitia. Traia fiecare moment si asta imi placea. Mi se daruia, nu astepta sa fie “luata”. Dadea indicatii, nu astepta sa se intample nimic de la sine. As putea spune ca se ocupa de regie in acelasi timp in care – cu grija – isi juca rolul principal. Orgasmul de la final a incununat totul.

Cand totul s-a terminat, m-a rugat un singur lucru. Si anume – sa-i dau sotului ei discul cu “opera” realizata astazi abia maine dupa-masa. Pentru ca maine seara au o mica reuniune de familie – cu ocazia unui eveniment care nu ma priveste. Si e sigura ca sotul ei va profita de acea ocazie ca sa arate tuturor inregistrarea. Voi face dupa cum mi-a cerut.

P.S.: Eram dator cu niste raspunsuri, la unele din comentariile posturilor anterioare. Le-am dat astazi.

Published in: on July 27, 2009 at 8:59 pm  Comments (7)  
Tags: , , , , , , , ,

The URI to TrackBack this entry is: https://patruacte.wordpress.com/2009/07/27/film/trackback/

RSS feed for comments on this post.

7 CommentsLeave a comment

 1. hmmm,trist…
  e clar ca nu aici e locul pt discutii despre morala sau decenta,dar…ce simplu ar fi daca doi oameni care nu se mai vor,pun punct si gata.fara tradari,scenarii,filme. fara sa cauti a cui e vina,doar sa mergi mai departe…
  numai bine tuturor 🙂

 2. pai daca ai tot umblat la camera in timpul “activitatii”, atunci sotul nu stie ca sotia stie?

 3. Deci pana la urma iei bani din amandoua partile si iesi curat ca lacrima? sau iei banii sotului si iti pastrezi clientela?

 4. @aA: Suntem departe de o lume ideala.

  @JohnnieB: Ba da. A fost alegerea ei.

  @Bootie call: Ei nu i-am luat nici un ban. Nu pentru ultima intrevedere, oricum.

 5. OK, prima impresie: iar se strecoara imoralul: adica doamna aude ca va fi protagonista unui filmulet porno si de bucurie se arata in toata splendoarea, sigura fiind ca sotul ei va pune caseta compromitatoare la reuniunea de familie, pentru ca maica-sa, ta-su, eventualii frati si surori, (poate chiar copiii ei?!) sa o poata admira cum isi face de cap la modul hardcore cu un…negustor de placeri. Is it just me, sau pare aiurea rau?

 6. Sper doar ca filmuletul nu va ajunge la manastirea unde s-a “internat” Corina… 😀

 7. @patruacte: @Bootie call: Ei nu i-am luat nici un ban. Nu pentru ultima intrevedere, oricum.

  Ce te-a determinat sa “faci cinste”? 😀


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: