Etalon

Legenda :

 • Horea e un influent om de afaceri din orasul in care locuiesc. Un mandru reprezentat al speciei cunoscute sub numele generic de “ceafa lata”. Unul care-a facut avere din inselatorii de tot felul – si a avut grija sa umple la timp buzunarele autoritatilor locale, astfel incat niciunul dintre cei care ar fi putut sa-i puna bete-n roate n-au facut-o.
 • Cosmin e fiul lui Horea. Dupa toate aparentele – Cosmin e un urmas demn de numele tatalui sau. Clasicul baiat de bani gata, plin de impresii si lipsit de maniere – dupa care tanjesc toate pitzipoancele din fauna locala.
 • Personajele Horea si Cosmin sunt cat se poate de reale. Numele date de mine aici sunt insa fictive – din ratiuni lesne de inteles.

Am scos-o azi pe Cassandra iar la plimbare. Incerc sa profit de fiecare zi ramasa din sezon – pentru ca atunci cand acesta se termina vor urma 6 luni in care nu voi putea decat s-o admir in garaj.

La finalul plimbarii m-am oprit la o benzinarie de la periferie. In fata mea erau doua doamne care tocmai alimentasera o masina “de fitze” si asteptau sa achite. Pe una din ele o stiam. Ultima data a gemut sub mine acum vreo doua saptamani. M-a vazut si ea, s-a inrosit si s-a intors – facandu-se ca nu ma observa. Intre timp, cealalta ii povestea (o sa incerc sa reproduc pe cat de bine pot) :

Tu, ai vazut ce femeie misto si-a gasit frate-meu? Frumoasa de-ti sta inima-n loc. E tare mandru de ea – si pe buna dreptate. Inainte sa fie cu el, a fost o vreme cu Cosmin – fiul lui Horea. Si si-a tras-o cu amandoi – si cu Horea si cu fiu-sau. Si-acuma e cu frate-meu. Nici nu-mi vine sa cred ce noroc l-a lovit. Imi place fata asta – e desteapta si stie ce vrea de la viata. […]

Stau acum si ma intreb – acesta e noul etalon folosit pentru femeile din ziua de azi? Numarul cocalarilor cu care se culca? Numarul taranilor lipsiti de maniere, dar cu conturile umflate de afaceri ilegale – carora le-o sug in masina de zeci de mii de euro? Aici s-a ajuns?

Published in: on October 17, 2010 at 11:34 pm  Comments (5)  
Tags: , , , ,

The URI to TrackBack this entry is: https://patruacte.wordpress.com/2010/10/17/etalon/trackback/

RSS feed for comments on this post.

5 CommentsLeave a comment

 1. ahhh, cred ca sora tipului avea o problema si mai mare daca nu avea nici o problema cu noua iubita a fratelui.
  pai poate ca aici s-a ajuns, daca fufele astea o fac.cine e de vine? nu am nici o idee.

 2. Nu inteleg de unde iritarea ta. Etalonul unei prostituate trebuie sa fie una din tagma ei, nu? Unii se prostitueaza pe bani, altii vor faima sau alte lucruri pe care nu le au si isi doresc sa le aiba. Tu ar trebui sa intelegi cel mai bine. Cert este ca s-a inmultit numarul prostituatelor care se afiseaza peste tot, ca si tine de altfel, dar asta-i alta poveste.

 3. pentru cineva din bransa ai aflat cam tarziu si cam cu surprindere! deja e depasita faza. (la postul urmator cu aceeasi tema mai multe amanunte)

 4. Curve proaste 😀 Grav.

 5. stii expresia “a gemut sub mine” nu-ti da nici tie prea multa clasa.
  iar despre sora tipului…poate era si ea la fel ca prietena lu frate-so si atunci da, e un etalon…


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: