Oare?

Sunt intrebat mereu cu ce anume e mai bun ceea ce ofer eu unei femei decat ceea ce-i ofera iubitul/sotul ei.

In loc de raspuns, va invit sa urmariti filmuletul de mai jos.

Pana la capat.

Published in: on January 19, 2011 at 11:58 pm  Comments (7)  
Tags: , ,

The URI to TrackBack this entry is: https://patruacte.wordpress.com/2011/01/19/oare/trackback/

RSS feed for comments on this post.

7 CommentsLeave a comment

 1. Oare pentru ca le spui exact ceea ce vor sa auda, pentru ca stii cand este momentul sa faci asta, pentru ca stii sa le faci sa se simta FEMEI, chiar daca te platesc, o ora alaturi de o persoana care stie sa te mangaie, care stie sa te faca sa simti, poate, lucruri uitate de demult… uneori (sa nu spun de fiecare data) conteaza mai mult decat 10 ani alturi de un barbat care nu stie sa aprecieze si caruia cotidianul i-a furat fiecare litera din acel : “ESTI FRUMOASA FEMEIE, pentru ca esti a mea!”

 2. Buna Ziua!
  Eu sunt Vlad, unul dintre membri Radio Whisper – un radio antimanele dedicat bloggerilor şi nu numai.
  Am găsit întâmplător blogul tău, am citit câteva articole şi nu am vrut să ies înainte să te felicit – mi-a plăcut mult ce am găsit aici. Am fost atras de subiectele interesante si de originalitatea articolelor. Felicitari ! Noi promovăm la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tău; am specificat sursa articolului şi am deschis şi un subiect pe baza acestuia. Dacă doresti, poţi să ne recomanzi orice articol, iar noi îl vom promova.
  Ne-ar face plăcere să ştim că ai dori să ne susţii în acest proiect de radio şi să accepţi o eventuală colaborare.
  M-am gândit aşadar să vin cu o propunere:
  Pe Radio Whisper se difuzează toate genurile de muzică, exceptând manele şi piese necenzurate. Avem şi câteva emisiuni, ştiri etc. Ne-am propus să realizăm un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de susţinerea şi ajutorul tău şi al celorlalţi colegi bloggeri. Dorim să creăm o echipă cât mai complexă de oameni cu un talent aparte şi m-am gândit că poate ai vrea sa ni te alături şi să colaborăm (binenţeles, pe unul dintre domeniile care îţi place). Dorim de asemenea să îţi acordăm un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile şi modul de a gândi al bloggerilor şi al ascultatorilor noştri.
  Îti multumesc pentru timpul acordat, iar acum îti propun sa adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tău şi să ne dai add la id-ul asculta.whisper sau un e-mail, tot la asculta.whisper@yahoo.com, pentru a discuta mai multe.

  http://www.radiowhisper.com
  Multumesc,
  Cu stimă Vlad!

 3. Mda. Romanii numesc asta vrajeala de Buftea. Este vorba de fapt, de o strategie de marketing: daca tipul care oferta free hugs nu ar fi fost acolo, cel care vinde deluxe hugs ar fi avut mult mai putin succes sau chiar deloc.

  Iar comparatia ta nu e tocmai buna: nu cred ca ceri 2 dolari pe o partida de sex, nu? Daca tipul cu deluxe hugs ar fi cerut 200 dolari (tot mai putin decat ceri tu, din ce scrii pe aici, nu-i asa?) pentru o imbratisare, nu ar fi avut niciun client!

  Q.e.d.

 4. Radio Hipster?!

 5. Titlul imi place insa mult: intr-adevar, OARE?

 6. man, sincer tare as vrea sa cred ca ce aberezi tu aici chiar se intampla. arata izbitor cu fantezii. atat.

 7. oare pentru ca de la sot/iubit asteptarile nu se rezuma doar la nr de orgasme oferite in timpul actului sexual?


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: