Un alt fel de placere

De foarte multe ori, privelistea trupului gol si plin de dorinta al unei femei frumoase e suficient pentru a cauza erectia unui mascul. Daca totul este acompaniat de un dans lasciv pe muzica lenta (recomand ambientala – “sax for sex”), atunci efectul este – de cele mai multe ori – garantat.

Controlul exagerat al erectiei poate fi o adevarata provocare pentru multi barbati. Iar tehnicile pentru a realiza asta sunt variate – si de cele mai multe ori tin de latura psihica a problemei. Insa – de obicei – daca barbatul reuseste sa-si controleze erectia, s-o tina in frau si s-o intarzie pentru o anumita perioada de timp (chiar daca are in fata ochilor privelistea despre care vorbeam la inceputul postului), ceea ce urmeaza poate fi cu atat mai interesant.

Am astfel de experiente indeosebi cu una dintre cliente, care insista asupra acestui aspect. E o doamna care arata inca foarte bine, in ciuda celor 45 de ani impliniti de curand. Cu ea, scenariul e de fiecare data acelasi.

De fiecare data isi incepe “reprezentatia” cu un dans foarte provocator. Nu neaparat dedicat mie, ci ei. “Pentru incalzire fizica si morala”, daca ar fi s-o citez. Are nevoie de asta ca sa se simta bine, ca sa-si “intre in forma”. Timpul dedicat acestui dans lasciv variaza de la o intrevedere la alta. Nu are niciodata o durata fixa, tocmai pentru a nu permite nici macar putin monotoniei sa infesteze acele superbe momente.

In tot acest timp – rolul meu este strict cel de spectator. Un spectator aproape gol, asezat in fotoliu, in asteptarea momentelor care vor urma. Un spectator care-a invatat si care trebuie sa-si controleze corpul suficient de bine incat sa poata intarzia momentul despre care spuneam mai sus atata timp cat va fi nevoie.

Cand clienta mea considera ca e cazul ca dansul sa ia sfarsit, se indreapta – in patru labe – spre fotoliul meu. Adora sa se apropie in aceasta pozitie de membrul meu care – conform cerintelor ei clare – trebuie sa se afle inca “in adormire” (expresia ii apartine) in momentul in care-l cuprinde intre buzele moi, parfumate.

Privirea usor diabolica pe care o are in momentul in care – pofticioasa – mangaie cu limba penisul perfect epilat imi da o senzatie foarte ciudata. O senzatie de sclav, desi ea e cea cazuta in genunchi – in fata mea. La cateva momente dupa ce buzele superbe si gura ei primitoare imi acapareaza membrul “adormit”, acesta primeste “permisiunea sa se trezeasca”. Iar senzatia de a intra treptat in erectie in momentul in care organul sexual “danseaza deja pe limba ei” (din nou o expresie care-i apartine) – este una absolut unica. Atat pentru mine cat si pentru ea. Iar expresia ochilor ei in acele momente tradeaza o placere pe care sub nici o forma nu o pot descrie in cuvinte.

Imi spune mereu ca “adora sa-mi simta barbatia crescand intre buzele ei” – iar senzatia traita in acele momente este intr-adevar una de nedescris.

Ne asezam apoi amandoi pe covor, pentru actul sexual care va urma. Desi tiparul momentelor care urmeaza e aproape acelasi de fiecare data – senzatia traita e mereu diferita. E genul de femeie care-si recunoaste statutul de “doamna in societate si curva in pat”, stiind sa traiasca fiecare moment la intensitate maxima. Adora sa se intinda deasupra mea, sa-mi striveasca pieptul sub sanii ei generosi – in timp ce palmele mele stau bine lipite de fesele ei perfect conturate, imprimandu-le o miscare tot mai rapida pana cand totul culmineaza cu spasmele orgasmice multasteptate.

Recomand cititorilor mei mai lipsiti de inhibitii aceste experiente. Indeosebi cele descrise in prima parte. Desigur – efectele pot varia de la un caz la altul. Insa senzatia traita in acele momente este una absolut unica. Pentru ambii participanti.

Published in: on September 7, 2009 at 10:43 pm  Comments (7)  
Tags: , , , , , , , , , ,

The URI to TrackBack this entry is: https://patruacte.wordpress.com/2009/09/07/un-alt-fel-de-placere/trackback/

RSS feed for comments on this post.

7 CommentsLeave a comment

 1. pe cuvantul tau ca este perfect epilat? te faci cu ceara? sau…tot doamna se ocupa? dar doamna cum este? tot perfect epilata?

 2. @Inger Sedat: Remarc ironia, dar iti raspund oricum. Da, pe cuvantul meu. Nu, nu “ma fac cu ceara”. Detalii despre doamna nu voi da. Nu ca raspuns unei intrebari adresate pe acest ton.

 3. @patruacte:

  “Insa – de obicei – daca barbatul reuseste sa-si controleze erectia, s-o tina in frau si s-o intarzie pentru o anumita perioada de timp (chiar daca are in fata ochilor privelistea despre care vorbeam la inceputul postului), ceea ce urmeaza poate fi cu atat mai interesant.”

  Pai sigur ca da, de obicei mosuletii reusesc sa si-o controleze si sa o tina in frau pentru cateva saptamani cu succes 😀

 4. @inger sedat: e foarte simplu. Patru Acte face baie in ceara calda, cum faci tu baie in cada cu spuma. E mai dureros la sters, atata tot.

 5. @patruacte:
  “In tot acest timp – rolul meu este strict cel de spectator. Un spectator aproape gol, asezat in fotoliu, in asteptarea momentelor care vor urma.”

  Platesti si bilet?

 6. Cred ca am inteles: vrei porno, iese horror! 😀

 7. “Privirea usor diabolica pe care o are in momentul in care – pofticioasa – mangaie cu limba penisul perfect epilat imi da o senzatie foarte ciudata.”

  Eu zic sa o surprinzi cu o freza punk a penisului, ori macar rap sau chiar ceva mai cuminte, cu carare intr-o parte.


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: