Muzica din asternut

Scriu acest articol din perspectiva clara a unui barbat.

Unele dintre clientele mele prefera muzica ambientala in timpul actului sexual. Lenta, placuta auzului… stimuland pasiunea.

In general, muzica ambientala aleasa de o femeie pentru un act sexual pe care-l plateste spune cateva lucruri despre personalitatea ei. Despre modul in care gandeste. Despre stilul de viata in general.

Dar nu despre muzica ambientala voi vorbi aici. Ci despre concertul trupurilor incolacite in cearsafuri. Despre parfumul transpiratiei placerii. Despre simfonia gemetelor orgasmice.

Muzica incepe sa se faca auzita in momentul in care ea ma primeste intre picioarele-i larg deschise. Respiratia usor sacadata stabileste ritmul, combinata cu sunetul labiilor umede intre care imi fac drum cu grija. Ritm care se accelereaza mai mult si mai mult – acompaniat de sunetul plat al bazinelor care se lipesc si se dezlipesc incontinuu…

Linia melodica se schimba de regula odata cu schimbarea pozitiei. Iar partiturile difera – in functie de noua pozitie adoptata.Nu veti gasi doua la fel – mai ales daca sunt corect interpretate. Ma puteti crede pe cuvant sau puteti experimenta. Din cand in cand – muzica e condimentata de sunetul buzelor si al limbii care se plimba gingas pesta sfarcurile intarite, sau peste clitorisul umed si trezit la viata. In aplauzele labiilor – orchestra continua.

Sigur, gemetele ei joaca un rol important aici. Insa varietatea e mereu prezenta. Ador geamatul liber, eliberator – al femeii. E asemeni unui acord atipic al unei chitare electrice dintr-o balada rock. Ador de asemenea s-o sarut apasat, incolacindu-mi limba de a ei – in timp ce o patrund adanc, pana la capat. Ador s-o strang in brate in timp ce fac asta si sa ma rotesc in vaginul generos, in timp ce sarutul dulce si prelung nu se mai termina. Iar ea – aidoma unei soliste de prima clasa – da tonuri noi si placute piesei pe care o compunem impreuna.

Ritmul se accelereaza intens, odata cu apropierea punctului culminant al piesei. Tot mai repede, tot mai strans, tot mai placut auzului… pana cand ea – femeia – incununeaza finalul concertului cu un geamat prelung, in zbuciumul placerilor orgasmice.

Ascultati muzica sexului. Invatati-o. Cantati-o cat de des aveti ocazia. Compuneti piese noi, nemaiauzite. Si repetati-le impreuna, alaturi de partener/partenera – pana cand simturile vi se vor satura. Apoi compuneti altele noi, si tot asa. Credeti-ma, e o experienta mai placuta si mai dulce decat orice muzica ambientala.

PatruActe

P.S.: Cunoasteti probabil (daca nu, atunci ar fi cazul 🙂 ) videoclipul oficial al piesei “November Rain”, de la Guns N’ Roses. Ma refer aici in special la solo-ul de chitara al lui Slash, de la jumatatea clipului (scena din desert, din fata bisericii albe). Ei bine, daca “November Rain” ar fi o piesa din gama celor descrise de mine mai sus, atunci – fara indoiala – solo-ul lui Slash ar fi orgasmul simultan, trait la maxima intensitate de ambii parteneri.

Published in: on October 11, 2010 at 10:48 pm  Comments (3)  
Tags: , , , , , , , ,

The URI to TrackBack this entry is: https://patruacte.wordpress.com/2010/10/11/muzica-din-asternut/trackback/

RSS feed for comments on this post.

3 CommentsLeave a comment

  1. desi nu imi place rockul voi incerca sa ascult piesa respectiva pentru a vedea asemanarea.:D frumoasa alaturare patruacte

  2. Hmmm…ceva aici scartaie… :))

  3. deci…din nou no comment
    f frumos scris, ai fae bani buni daca ai scrie o carte. asta in cazul in care n-ai facut-o deja si nu am aflat eu 🙂


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: